Voi jumala. Siis oikeesti! Kauhee nälkä, ja toi Idols Awardski on ihan perseestä. Luin täs yhen hyvän ficin parituksella Remus/Sirius. Pikkasenkos hyvä. Pitääki hukuttaa Sparks kukkiin ja keuhihi, sen verran hyvin oli kirjottanu Jamesin vuorosanan!
”Remus-pieni punaisena, maaaakaa Mustan syyyylissä…” xD Mikä lause! Oon muute huomannu, et mun  pikkuslaserini on heränny. Varmaa Loftikse vaikutusta. Maybe. Tänäänki oli hauskaa koulus, tosin meillähä on joka päivä hauskaa. Varsinki ku ne apinat pelleilee. Nytki ne keksi jonku räsykengän. Mä en tajuu, kuinka Sorsa kestää niitä. Apinoilla on toki nimetki, Perverssi Hyypiö, Perverssi Hyypiö 2 ja Perverssi Hyypiö 3. Yep, Huutiz ilmeisesti tietää, ketä kolmikkoo mä tarkotan? IHANAA!!!! JANI WICKHOLM ESITTÄÄ KUUN IDOLS AWARDSEISSA!!!!!!!!!!!!<3<3

Se Kuu on vaa nii ihana biisi, mut ei jaksa muoksia tonne laatikkoo ->
Luokses matkaani teeen.... Ku tietäis vaa kenen luo. =()  Ihanan rento asu... Janne Katajalla on liian jäykkisasu - tyyppinen. VILLE VALOLTA LAINATTU RÖYHELÖ KAULAS!!! (Punasena.) Hyyiii, törkeetä Janne Kataja! Onneks ne kumpikaan ei oo yhtä söpö ku... Napanöyhtä? EI! Vaan Tom Felton! Tom <3<3<3<3 Tääl lovetetaan Draco Malfoyta (Tom Feltonia). Ruslanasilla on siistit vaatteet!

Sayônara,  ystävät!