"Kyyneleesi ovat lasia,
sydämesi heikkoa kristallia.
Sydäntäsi pidän kädelläni,
sitä suojelen hengelläni.
Se on niin vahva voima,
joka meidät yhdistää.
Poskesi posliinia,
hymysi vienoa kieloa."

*Huokaus* Niin, ei sitä uskoisi. Olen nukahtamassa tylsyyteen, koska kukaan kavereista ei taaskaan jaksa olla mesessä. Koulussa oli rankka päivä. (Rankka ja rankka! Ei se YI muuta tehny ku ärsyttäny!) Lisäksi tuli aivan mielettömästi läksyjä (Just just!) Ihanan kylmä sääkin ulkona. Juupa juu. Olisi mukavaa, jos vain jaksaisi mennä esim. lenkille. Muttakun ei huvita. Muttakun ja muttakun. Se on aina tuo sama sana esteenä. *Virn* Ehkäpä huomenna... Ja taas se tapahtui! Ehkä huomenna, just just. En kestä!! PP (=Pikku Piru) on hankkimassa itselleen uutta kännykkää, joten se siitä. Hei! Voisin lukea Titanicin tuntematon lapsi - kirjaa! Kiitos idiasta!!!!

*Jyskis* Ai helevet**! Löin polven pöytään, taas kerran. Ehkä jäänkin tähän vähäksi aikaa parantelemaan kipeää polveani ja keksimään uusien tarinoiden aiheita. Aleicyan ja Marilynin seikkailut eivät ota onnistuakseen. Koska Marilynin osapuoli on sen verran ärsyttävä kaveri, eli tekisi mieli tuhota koko homma heti alkuunsa! Mutta koska minulla on nyt jo ensimäinen luku hienosti puolessa välissä, niin en lopeta. Pitäisi muutenkin poistella vanhoja tarinanalkuja. Mitäs  olette mieltä? Eihkei. Niistä saattaa myöhemmin kehkeytyä kirja, jos saan jostain intoa kirjoittaa jatkoa. Tällä kertaa minulla on intoa kirjoittaa vain blogia, eli täydentää justiisa tätä hommelia...No mutta, mutta ja mutta. En tieedä mitä tekisin! Minulla on tylsää. Äitee ja issee on jossain hakemassa vakuutusta isseen työautolle.

Vuotiksessakaan ei ole mitään uutta. Radio pauhaa Radio Novalla, ja mainostaa jotain Sävelmäradio soi - levyä. Toivottavasti joku jaksais soittaa, koska tylsyys plus saldon puute auheuttaa ärsyttävää turhautuneisuutta. Eli koittakaan nyt hel***ti vie soittaa joku! Vaikkapa Kinuski!! Please. Noh, täytyy kai mennä hillumaan Polluxin chattiin. Sielläkään Kinuski ei voi olla pulisemassa! Ärsyttää oikein toden teolla. Pojat kiristää hermoja!!!Jihii! Omena tuli meseen!! Mä me nähdään yhdes paikas...

Adios amigo!!!